Hem Filmregister
Lucky Luke - Trollkarlen
Category Barnfilm , Tecknat
Country: Frankrike
Time: 100 minutes
Custom1 Ej ID Märkt
Available: DVD
Audio format: Mono
Video format: 1.33:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

Trollkarlen
Lucky Luke har råkat ut för en herre som har väldigt svårt att hålla fingrarna i styr. Vart han än kommer försvinner ringar, örhängen, fängelsenycklar och till och med Lucky Lukes pistoler! Han är den charmante trollkarlen Snabbfinger och hans magiska trick har blivit stans nya skräck.

Riskriget
Kineserna kommer! Nothing Gulch har invaderats av kineskrogar. Men de till synes hövliga österlänningarna har mindre hövliga planer för varandra. Konkurrensen har blivit för stor och snart är det inte bara asiatiska svordomar som flyger i luften. Och Lucky Luke har plötsligt ett våldsamt matkrig att lösa.

Utmaningen
I den vilda västern avundas många unga män de berömda banditernas hemska rykten. Omer Marshmallow är en av dessa unga män. Men hans första steg på brottets bana visar sig patetiska. Men inte lika misslyckade som att utmana den blixtsnabbe Lucky Luke..

Lucky Luke Möter Pat Poker
Lucky Luke har tagit jobbet som sheriff i Red City. Något han ångrar redan på vägen dit när han blir rånad på såväl kläder, skor som häst. Men det är ingenting mot vad han kommer ångra när han möter den förskräcklige Pat Poker som är en riktigt ful spelare.


Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 serialbumen har översatts på 30 olika språk och sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är det också skrivna av samme man: René Goscinny!

Alla talar svenska!

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1479
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 11
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image