Hem Filmregister
Filmregister Barnfilm | Tecknat Lucky Luke - Bröderna Dalton Skjuter Skarpt
List per letter All A/Z Last Added Most Viewed Top Rated
Lucky Luke - Bröderna Dalton Skjuter Skarpt
Category Barnfilm , Tecknat
Country: Frankrike
Time: 65 minutes
Custom1 Ej ID Märkt
Available: DVD
Audio format: Mono
Video format: 1.33:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

Bröderna Dalton Skjuter Skarpt
Bröderna Dalton är på rymmen igen och har utsett sitt nya byte: en tågtransport med guld. Men de har gjort ett livsfarligt misstag. Lasten består inte alls av guld — utan av nitroglycerin. Minsta skråma och hela faderullan exploderar. Lucky Luke måste förhindra katastrofen!

Kavalleriet Kommer
Chayennerna är på krigsstigen igen. Det fredsavtal de undertecknade är rivet i småbitar och nu samlar man ihop alla krigare för ett stort, förödande slag. Lucky Luke tar värvning som spejare i kavalleriet och ställs inför ett av sina svåraste uppdrag.

Spökstaden
Vad är det som händer i den gamla gruvstaden Gold Hill? Finns det verkligen spöken där? Eller är det bara några skummisar som försöker skrämma iväg andra från guldfyndigheterna där? Lucky Luke laddar revolvern och ger sig ut på jakt.


Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 seriealbumen har översatts till 30 olika språk och har sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är de också skrivna av samme man: René Goscinny!

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1466
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 0
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image