Hem Filmregister
Filmregister Barnfilm | Tecknat Lucky Luke - Bröderna Dalton Blir Kidnappade
List per letter All A/Z Last Added Most Viewed Top Rated
Lucky Luke - Bröderna Dalton Blir Kidnappade
Category Barnfilm , Tecknat
Country: Frankrike
Time: 75 minutes
Custom1 Ej ID Märkt
Available: DVD
Audio format: Mono
Video format: 1.33:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

Bröderna Dalton Blir Kidnappade
Amerika drar en lättnadens suck. Bröderna Dalton har beslutat sig för att slå sig till ro! Men när mexikanska bandidos kidnappar de fyra bröderna står världen inför en ny hotbild: Mexico förklarar krig om inte Amerika tar tillbaka sina skurkar. Och det finns bara en som kan agera fredsmäklare — Lucky Luke!

Gårdfarihandlaren
Västern är ett farligt ställe för de flesta, men för en försvarslös gårdfarihandlare är det nog värst. Tror Lucky Luke ja. För vem hade en aning om att en ensam handlare skulle ha förmågan att stifta fred såväl mellan militären, indianerna och banditerna?

Farlig Överfart
Pionjärerna Milton och Edna står handfallna inför en bred flod som de måste passera med sitt enorma släp. Som tur är kommer Lucky Luke till deras undsättning i det indian-härjade landskapet. Men denna dag är det inte indianerna som är den största faran. Utan snarare pionjärfrun Edna.


Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 serialbumen har översatts på 30 olika språk och sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är det också skrivna av samme man: René Goscinny!

Alla talar svenska!

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1730
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 5
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image