Hem Filmregister
Lucky Luke - Apache-klyftan
Category Barnfilm , Tecknat
Country: Frankrike
Time: 77 minutes
Custom1 Ej ID Märkt
Available: DVD
Audio format: Mono
Video format: 1.33:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

Apache-Klyftan
Apache-indianerna och kavalleriet befinner sig ständigt i luven på varandra. Lucky Luke sänds för att försöka skapa fred och för att lyckas måste han vinna Apachernas förtroende. Och för det finns bara ett sätt: Att själv bli indian!

Stjärnspel i Vilda Västern
Amerika jublar. Frankrikes största teaterstjärna har kommit på besök och ska turnera runt i hela västern. Lucky Luke leder färden som går via tåg, flodbåt och häst, men hela tiden drabbas man av sabotage. Lucky måste stoppa skurken, som är den man minst kan ana.

Angivaren
En ovärderlig svart hingst har stulits. Indianen Tea Spoon anklagas för brottet och nu översvämmas staden av prisjägare som vill åt hans skalp — och belöningen på 100 000 dollar. Men indianen är oskyldig och bara Lucky Luke kan rädda honom!


Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 seriealbumen har översatts till 30 olika språk och har sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är de också skrivna av samme man: René Goscinny!

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1333
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 0
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image