Hem Filmregister
Lucky Luke - Cirkus Vilda Västern
Category Barnfilm , Tecknat
Country: Frankrike
Time: 77 minutes
Custom1 Ej ID Märkt
Available: DVD
Audio format: Mono
Video format: 1.33:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

Cirkus Vilda Västern
Lucky rider omkring i västern när plötsligt en gigantisk elefant (!) dyker upp. Den visar sig tillhöra ett cirkussällskap och nu behöver de hjälp mot de ständiga indianöverfallen. Lucky ansluter sig till truppen och blir själv cirkusstjärna!

Bröderna Dalton på Krigsstigen
Amerika har fått en ny president som beslutar sig för att benåda alla brottslingar — inklusive Bröderna Dalton! Först kan de dock inte hitta dem. De är nämligen just på väg att rymma! Väl på fri fot tänker brorsorna nu ta en gruvlig hämnd på Lucky — med hjälp av Apache-indianerna!

Lucky Lukes Fästmö
Lucky får i uppdrag att eskortera en hel karavan av giftaslystna kvinnor genom landet. Massor av skurkar lurar längs vägen, men värsta faran för Lucky är ändå den kärlekskranka Jenny. Har Lucky slutligen mött sin överman.Öh, överkvinna?!


Ingen västernhjälte i historien är större än Lucky Luke. De 78 seriealbumen har översatts till 30 olika språk och har sålts i 250 miljoner exemplar världen över. Mer än det dubbla än Tintin! Bara Asterix alla äventyr är större, men så är de också skrivna av samme man: René Goscinny!

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1103
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 0
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image