Hem Filmregister
Toy Story 1+2
Original title: Toy Story 1+2
Category Barnfilm , Tecknat
Country: USA
Director: John Lasseter
Custom1 2265
Custom2 År: 1995 och 1999
Available: DVD
Audio format: Dolby Digital 5+1
Video format: 1.78:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:
Innehålller 2 filmer,

Toy Story - 10 års jubileum
Toy Story är en Oscarnominerad animerad film där du kan uppleva både humor och äventyr. Toy Story handlar om den oro som alla leksaker känner inför födelsedagar och julaftnar. Ska de bli bortglömda eller i värsta fall kasserade. På Andys födelsedag händer det som inte får hända. Woody, Andys favoritleksak, sheriff och självutnämd ledare får plötsligt konkurrens från en ny och spännande leksak. Astronauten Buzz Lightyear har landat, med en självsäker och lätt arrogant attityd. Woody tappar naturligtvis fattningen. Och i en rivalernas kamp vill det sig heller inte bättre än att de två hamnar på mycket osäker mark. Kommer dinosauren Rex, Mr. Potato Head och de andra leksakerna någonsin att få återse de två nyblivna vännerna Woody och Buzz? I ett stycke!

Toy Story 2
Woody bär på en hemlighet som inte ens han själv känner till, han är en riktigt värdefull samlarleksak och det finns inte många exemplar kvar i hela världen. När en samvetslös samlare stjäl Woody drar ett nytt och helvilt äventyr igång för Buzz Lightyear, Rex, Hamm och alla de andra leksakerna. Nu gäller det att rädda Woody till varje pris.
Spåren leder till en leksaksaffär där Woody hamnat i sällskap med några andra värdefulla leksaker; cowboytjejen Jessie, hästen Bullseye och Guldgrävarn. Woody inser att de tillhör hans egen familj. Men leksakshandlaren har inga planer att leka med dem. Istället tänker han sälja dem dyrt till ett museum på andra sidan jorden. Häng med världens roligast leksaker i räddningen av Woody - ett helvilt äventyr som får alla andra leksaker att blekna.

Vote:
 
7.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1498
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 2
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image