Hem Filmregister
Ice Age 2
Original title: Ice Age 2
Category Barnfilm , Tecknat
Year: 2006
Country: USA
Time: 87 minutes
Director: Carlos Saldanha
Custom1 2245
Available: DVD
Audio format: Dolby Digital 5+1
Video format: 1.85:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:
Innehåller både den Svenska och Engelska versionen av Ice Age 2 och en massa extra material.

Manny, Sid och Diego är tillbaka.
Istiden går mot sitt slut och alla djur gläds åt den nya världen som är ett smältande paradis av vattenparker, gejsrar och gyttjehål. Men Manny, Sid och Diego upptäcker att all den smältande isen kommer svämma över deras dal och nu måste de finna ett sätt att varna alla andra och komma på ett sätt att komma undan vattenmassorna.

Bland de svenska rösterna återfinner vi flera bekanta namn från första filmen.

Robert Gustafsson är tillbaka som den oförbätterlige sengångaren Sid och rösten till hans ständige vapendragare Manny görs återigen av Björn Granath. Till den sabeltandade tigern Diego har Reine Brynolfsson lånat sin röst.

Nya i gänget är mammuten Ellie som Eva Röse gett rösten till och sköldpaddan Snabbe Tony vars röst görs av Johan Ulveson.

Vi får även stifta bekantskap med de överentusiastiska pungråttorna Crash och Eddie. Rösten till Crash görs av Andreas Nilsson, en av Sveriges mest mångsidiga artister som bl a är känd från succéshowen R.E.A och som är en av våra mest flitiga och talangfulla dubbare. Han är bl a en av de två svenskar som idag är godkända att göra rösten till Kalle Anka. Eddie görs av Göran Gillinger som är känd bl a från TV-serierna Kommissionen och Rederiet.

Vote:
 
6.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 1356
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 11
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image