Hem Filmregister
X-Men - The Last Stand
Original title: X-Men - The Last Stand
Category Science Fiction
Year: 2006
Country: USA
Time: 100 minutes
Director: Brett Ratner
Cast:
Hugh Jackman, Halle Berry, Vinnie Jones, James Marsden, Patrick Stewart Professor, Famke Janssen Ian McKellen Kelsey Grammer Rebecca Romijn,
Custom1 2261
Available: DVD
Audio format: Dolby Digital 5+1
Video format: 2.40:1
Covers [Please log in before downloading the covers]
 
Plot:

X-Men - The Last Stand är den tredje filmatiseringen av Marvels världsberömda serietidning och än en gång får vi följa Wolverine och de andra mutanterna och deras kamp för sin framtida existens.

 

Man har funnit ett botemedel mot mutanter vilket hotar att förändra historien för evigt. För första gången har mutanterna nu ett val: att fortsätta leva med sina krafter trots att det isolerar dem från omvärlden, eller ge upp mutantkrafterna och bli vanliga människor.

 

Den omvälvande möjligheten tvingar dem alla att ta ställning, att antingen ge upp det som gör dem unika för att passa in, för att kunna vara med dem de älskar, för att slippa leva under ständig förföljelse. Eller slåss för rätten att vara dem de är.

 

Konflikten mellan de goda och mindre goda änglarna i människans natur vars öde kommer att förändra världen enormt gör att det inte finns någon återvändo. Det är tveksamt om total seger är möjlig, men stor uppoffring kommer att krävas och eftersom mångas öden hänger på några få måste ställning tas.

Vote:
 
4.00/10 ( 1 Vote )
Hits: 713
Trailer: 0 Reviews: 0 Comments: 1
Write a comment for this movie Write a comment for this movie
Author Comment

BBCode is enabled .

Insert code* Captcha Image